Elmevænget

Elmevænget

Beliggenhed

Boligområdet Elmevænget ligger i Svendborgs østlige bydel. Fra Elmevænget er der let adgang til offentlig transport og fritidsaktiviteter. Boligområdet har en særlig god beliggenhed i forhold til indkøbsmuligheder, der ligger lige om hjørnet. Der er derudover kort afstand til skole og pasningstilbud.

Elmevænget består af 36 boliger i etagebebyggelse og derudover 16 boliger i lav bebyggelse.

Boligområdet ligger lige mellem Rottefældeskoven ved Caroline Amalie Lund og Troldeskoven, så der er fine muligheder for at komme ud og nyde naturen. Til Svendborg centrum er der ca. 2 kilometer.

Hvordan er det at bo i Elmevænget?

Elmevænget er et skønt beliggende boligområde, hvor alle er velkomne. Anita Lauridsen fra boligområdet fortæller, at hun altid har været glad for at bo der. I Elmevænget hilser hun og andre pænt på hinanden og en sjælden gang, når man også at få en lille snak
Elmevænget er et kulturelt sammensat boligområde, hvor der bor mennesker af mange forskellige nationaliteter. Anita synes, det er spændende med de forskellige kulturer og ville gerne lære de forskellige mennesker og kulturer bedre at kende.

Anita nyder af og til at gå en tur i Rottefældeskoven, hvor der også er mulighed for at fodre ænderne ved den lille sø. Her er specielt foråret et plus, når naturen viser sig fra sin bedste side.

Arrangementer

I boligområdet har der de seneste år været arrangeret december-hygge og fastelavn for boligområdets børn. Børnene har nydt arrangementerne i fulde drag, og der er plads til endnu flere ved disse arrangementer – også voksne er meget velkomne.

Faciliteter

Elmevænget har et fælles grønt område med borde og bænke, tørreplads og legeplads til børnene. Nita fortæller, at beboerne i boligområdet drømmer om at få et fælles lokale, hvor de ovenfor nævnte begivenheder og andre arrangementer kan finde sted. Indtil videre må de være kreative og barnevognsrummet bliver brugt til mange ting.

Elmevænget

Afdelingsbestyrelsen i Elmevænget

Elmevænget har en afdelingsbestyrelse, der består af beboere fra afdelingen. Afdelingsbestyrelsen vælges af beboerne på det årlige afdelingsmøde for boligområdets beboere, hvor medlemmerne er på valg for to år ad gangen.

Comments are closed.