Hjerteparken

Hjerteparken
Beliggenhed

Hjerteparken er et boligområde på 228 lejemål i Svendborgs nordlige bydel. Fra Hjerteparken er der nem adgang til adskillige indkøbsmuligheder, offentlig transport, børneinstitutioner, fritidsaktiviteter og skole. Området ligger lige mellem Caroline Amalie Lund Skoven og Magrethelund Skoven, så der er rig mulighed for at udnytte naturen og den friske luft. Til Svendborgs centrum er der cirka 2 kilometer. Det samme gælder i modsatte retning til Svendborgmotorvejen.

Faciliteter

Boligområdets lave bebyggelse gør Hjerteparken til et rart og trygt område at færdes i. De grønne områder er suppleret med dejlige legepladser. Boligområdet har eget fælleshus, der ofte benyttes både til sociale arrangementer, møder og private fester. Hjerteparken er et stille og fredeligt område uden gennemgående trafik. Børn kan derfor trygt færdes i området.

Hvordan er det at bo i Hjerteparken?

Morten Byder er formand i Hjerteparken. Han beskriver boligområdet som et dejligt og velfungerende område, hvor tingene er i god stand. Morten oplever, boligområdet som harmonisk ; et sted hvor folk i alle aldre møder hinanden med et smil. I området er der en del ældre, der bl.a. nyder godt af de fælles aktiviteter. Ud over de traditionelle fester til jul og påske bliver der afholdt bankospil en enkelt gang hvert halve år. Morten fortæller desuden, at der hvert år i september afholdes en helt speciel ”åletur”. Her rejser områdets beboere ud i det fynske land og spiser stegte ål. Et arrangement som mange af områdets beboere hvert år ser frem til.

Hjerteparken

Afdelingsbestyrelsen

Hjerteparken har en afdelingsbestyrelse, der består af beboere fra Hjerteparken. Afdelingsbestyrelsen vælges af beboerne på det årlige afdelingsmøde for boligområdets beboere, hvor medlemmerne er på valg for to år ad gangen.

Comments are closed.