Jægermarken

Beliggenhed

Jægermarken er et boligområde i Svendborgs nordlige bydel. Fra Jægermarken er der nem adgang til adskillige muligheder for at handle, offentlig transport, pasningsmuligheder, fritidsaktiviteter og skole. Området ligger side om side med Margrethelund-skoven, så der er også rig mulighed for at nyde den skønne natur. Til Svendborgs centrum er der cirka 1,5 kilometer. Det samme gælder i modsatte retning til Svendborgmotorvejen.

Jægermarken

Faciliteter

Jægermarken byder på lækre fællesarealer. Her finder man bl.a. en stor fodboldbane, basketbane, legepladser mm. Er man til andet end leg og fysisk aktivitet, kan man også gå en tur i Margrethelund-skoven eller benytte sig af Jægermarkens grillområder.
Beboere i Jægermarken har også mulighed for at leje en gildesal til større arrangementer, og har man overnattende gæster, er det også muligt at leje et gæsteværelse, hvor de kan overnatte.

Jægermarken består af 261 lejemål. Fra de øverste lejligheder har man en skøn udsigt over Svendborg by.

Hvordan er det at bo i Jægermarken?

Bodil Pers (th) og hendes søster, som også bor i Jægermarken, i en hyggelig stund på årets bustur til Den Geografiske park ved Kolding

Bodil Pers (th) og hendes søster, som også bor i Jægermarken, i en hyggelig stund på årets bustur til Den Geografiske park ved Kolding

Jægermarken er et mangfoldigt boligområde, hvor alle er velkomne. Beboerne har mange forskellige kulturelle baggrunde, som er med til at give området liv og sjæl.
Bodil Pers fra afdelingsbestyrelsen fortæller, at Jægermarken er et dejligt sted at bo, og hun er meget glad for at bo i området. I Jægermarken hilser folk pænt på hinanden, og nogle gange får man sig en lille sludder om vind og vejr. Jægermarken er et trygt sted at bo. Bodil føler i hvert fald intet ubehag ved sin daglige færden i området.
Som ældre ligger Bodil også særligt vægt på, at Jægermarken har en god beliggenhed ift. forskellige indkøbsmuligheder. Her er både Fakta og Kvickly lige i gåafstand. Herudover er der heller ikke langt til forskellige aktiviteter for unge såvel som ældre.

Afdelingsbestyrelsen

Jægermarken har en afdelingsbestyrelse, som består af beboere fra Jægermarken. Afdelingsbestyrelsen vælges af beboerne på det årlige afdelingsmøde for alle beboere.
Bestyrelsen har en lang tradition for at arrangere busture og sammenkomster for beboere i Jægermarken til jul og Sankt Hans. Der plejer at være en tur hvert år for områdets pensionister og en tur for børnefamilierne. I 2014 gik turen for børnefamilierne til Knuthenborg Safaripark.

 

Comments are closed.