Skovparken

Beliggenhed

Skovparken er et boligområde i det nordøstlige Svendborg. Fra Skovparken er der nem adgang til indkøbsmuligheder, pasningsmuligheder, skole, transport og fritidsaktiviteter. Til Svendborgs centrum er der ca. 2,5 kilometer, og arbejder man udenbys, er Skovparkens beliggenhed ideel. Der er blot få minutters kørsel til Svendborgmotorvejen og få minutters gang til offentlig transport.

Panorama over Skovparken

Faciliteter

Skovparken har gennemgået en omfattende renovering i 2013, og lejlighederne fremstår derfor som nye. Området byder ligeledes på nyrenoverede fællesarealer, herunder legepladser, grill-områder, bålpladser mm., som beboerne kan benytte. Der er også et nyrenoveret beboerhus, hvor 1.-salen blandt andet kan lejes af beboerne til større selskaber. I Skovparken er der i alt 737 lejemål.

Hvordan er det at bo i Skovparken?

Skovparken er et mangfoldigt boligområde, hvor alle er velkomne. Beboerne har mange forskellige kulturelle baggrunde. Det er med til at give området både liv og sjæl.

Jette Duchen fra afdelingsbestyrelsen fortæller, at Skovparken er et dejligt sted at bo. Jette har boet i området siden 1984, og hun synes, at der er en hyggelig natur og at det generelt er et stille område at bo i. Man hilser på hinanden og beboerne ved generelt, hvor de forskellige personer hører til. Dette er også med til at give den følelse af tryghed, som er nødvendig i eget hjem. I Skovparkens lejligheder føler man sig ikke klemt. Her er højt til loftet, og man kan være sig selv, hvis det er det, man ønsker..

Den mangfoldige kultur, som er i området, ser Jette også som en fordel. Hun mener, det åbner øjnene for andre kulturer. I Skovparken er alle lige uanset, hvilken baggrund man kommer fra. Dette, mener Jette også, er et vigtigt aspekt, særligt for børnene i området, som vokser op blandt forskellige kulturer.

Afdelingsbestyrelsen

Skovparken har en afdelingsbestyrelse, som består af beboere fra Skovparken. Afdelingsbestyrelsen vælges af beboerne på det årlige afdelingsmøde for alle beboere.
I 2013-2014 har afdelingsbestyrelsen blandt andet stået i spidsen for renoveringen af Fælleshuset Skovbyhus. Afdelingsbestyrelsen tog også initiativ til en beboerfest i anledning af 25-års jubilæet for Fælleshuset Skovbyhus. Der blev serveret dansk, tyrkisk, vietnamesisk og tamilsk mad – lavet af beboerne selv.

Udenfortelt_400x400 Fest_klovn400x400Teltet_400x400

Comments are closed.