Velkommen til vores 10. afdeling

Velkommen til beboerne i Toftemarken/Klintemarken/Frilandsvej, der i sidste uge stemte “ja tak” til at være en del af ABIS. Vi har allerede god kontakt til flere af beboerne. Afdelingen er del af Boligselskabet Sydfyn og har i forvejen et godt samarbejde med Jægermarken.

Læs mere

Velkommen til Strynøvej/Lyøvej og St. Byhavevej

Velkommen til Strynøvej/Lyøvej og St. Byhavevej, som også har sagt JA til den Boligsociale Helhedsplan og det glæder vi os over i det boligsociale team. Til beboerne på Strynøvej og St. Byhavevej: vi deler nyhedsbreve ud i jeres postkasser en gang om måneden. Aktive Boligområder (ABIS) tilbyder mange spændende aktiviteter…

Læs mere

Nyhedsbrev – Oktober 2019

Kære beboere i Aktive Boligområder, så er månedens nyhedsbrev klar til jer – også i jeres postkasser! God læselyst 🙂 HUSK at tilmelde jer gratis særomvisning på Forsorgsmuseet inden den 9. oktober. I finder kontaktoplysningerne i nyhedsbrevet 👍 Bedste hilsner fra det Boligsociale team

Læs mere

Udflugt til Fattiggården

Nabo-ambassadørerne er værter for en tur til Danmarks Forsorgsmuseum i efterårsferien. Der er sær-omvisning med museumslederen med fælles frokost – og det er gratis for beboere i boligområderne. Alle skal have mulighed for opleve historien – let forståeligt og godt fortalt.

Læs mere

Frem med cyklen

I september er der beboercaféer igen. Mød Bente, Signe og naboerne til en snak og en kop kaffe – også uden cykel. Vi samarbejder med Trafik I Børnehøjde og Cykeltutten, der hjælper dig med at gøre din cykel klar til efteråret og laver sjov forhindringsbane.

Læs mere