Job og praktik i byggebranchen

Er det noget for dig?

Der er lige nu masser af muligheder for både job og uddannelse indenfor byggebranchen, og der er brug for mange forskellige slags mennesker.

Du har mulighed for at snuse til det i forbindelse med renoveringerne af boligafdelingerne Jægermarken og Toftemarken/Klintemarken/Frilandsvej i perioden 2018 – 2021.
I samarbejde med Svendborg Jobcenter og Byg til Vækst hjælper vi dig med at bane vejen.

Du skal være ledig, have lyst til at arbejde og komme til tiden – så er der masser af muligheder.

Kontakt

Hvis du er interesseret, kan du kontakte beboerkonsulent Signe Pejstrup

  • slp@domea.dk
  • Tlf: 23318866

Eller Virksomhedskonsulent Laila Jensen hurtigst muligt

  • Laila.jensen@svendborg.dk
  • Tlf: 21794667

Laila Jensen træffes hver onsdag kl. 8.30 – 9.30 Fælleshuset mellem byggepladserne på Frilandsvej 43. 


Boligselskabet Sydfyn har lavet en aftale med Byg til Vækst og Svendborg Jobcenter om at give mulighed for, at man kan komme i praktik i forbindelse med renoveringen. En praktik varer 4-12 uger og giver et indblik i de mange spændende job – og uddannelsesmuligheder indenfor bygge- og anlægsbranchen. Lige nu er der ekstra stor mangel på arbejdskraft i byggeriet, og derfor er mulighederne for job meget gode. Hvis du er ledig, og du gerne vil arbejde i bygge/anlægsbranchen, har du mulighed for at komme i snusepraktik på en af de byggepladser som Byg til Vækst har aftale med. Aktive Boligområder i Svendborg samarbejder med Byg til Vækst og Svendborg Jobcenter om at få flest mulige beboere med i renoveringen. Det kan også være beboere i de 6 andre boligafdelinger, som er omfattet af Aktive Boligområder i Svendborg.

Læs mere om Byg Til Vækst samarbejdet her.

Comments are closed.