Månedens aktivitet: Klub Mand

Hver måned vil vi fremover beskrive én af vores 15 aktiviteter.

Vi starter Klub Mand – en brugerdrevet åben aktivitet for mænd i alle aldre. De vil i foråret fra mandag d. 17. februar mødes hver mandag i vores lokaler i Jægermarken 44 st. tv. Her er kaffe på kanden og en snak om stort og småt i familien og i boligområdet. Ofte tager de et par unger med, så der bliver også bygget puslespil og tegnet.

De aktive beboere har tidligere spillet billard, afholdt foredrag med familie-psykolog og Retshjælp, arrangeret fællesspisning blandt beboerne i området og lavet familie-ture til svømmehallen og Open Gym i SG Huset. Alt sammen støttet af beboer-konsulenten, men udviklet og afholdt af mændene i gruppen.

På den seneste tur til SG Huset deltog cirka 20 børn og 10 forældre – mange fra afd. 2 og 4, men også fra Skovparken og en skøn blanding af familier.

Fremover er der planer om flere ture i svømmehallen, drømme om aktiviteter i flere lokaler, fællesspisninger og meget andet.

Forskning viser, at mænd, der er sociale lever længere, og børn med engagerede fædre får større succes i livet. Men for mændene selv, så er det det gode naboskab og deres glade unger, som betyder mest for deres tid i Klub Mand.

Comments are closed.