Nyt ansigt i Helhedsplanen

Hej!

Jeg hedder Teresa og jeg er den nyeste tilføjelse til Den Boligsociale Helhedsplan hos Domea.dk og SAB. Jeg begyndte 1.februar og har brugt den første tid i Svendborg på at møde en masse søde beboere, hilse på nye kolleger og samarbejdspartnere og ikke mindst – at lære at finde rundt mellem de 7 boligområder som er en del af Helhedsplanen 🙂

Nu har jeg efterhånden styr på geografien, og er derfor helt klar til at tage i mod alle de henvendelser der måtte være indenfor mine to arbejdsområder som: 1) Mentorkoordinator og 2) Økonomisk rådgiver.

  • Som mentorkoordinator kan jeg hjælpe dig med at afklare hvad det er du drømmer om, og så finde en mentor der kan understøtte dine drømme.
  • Som økonomisk rådgiver kan jeg hjælpe med at skabe overblik over din økonomiske situation.

Hvis du gerne vil have en mentor/gerne vil være mentor eller har brug for økonomisk rådgivning er du meget velkommen til at ringe/sende en sms til mig på tlf.: 23103891 eller mail på tas@domea.dk

Jeg glæder mig meget til at møde endnu flere af jer og til at være med til at skabe en masse gode oplevelser på tværs af boligområderne 🙂 🙂 🙂

Foto: Kurt Hardi / Alegia Press – Aktive Boligområder i SAB & Domea i Svendborg

 

Comments are closed.