Babycafé – til dig der vil tumle, spørge, sludre og drikke kaffe.

Babycaféen er et mødested for forældre over 27 år med børn i alderen 0-3 år, der har lyst til samvær og fællesskab med andre familier.

Caféen er åben hver tirsdag kl. 10-13 i beboerhuset for Jægermarken, Toftemarken/Klintemarken/Frilandsvej på adressen: Frilandsvej 43, 5700 Svendborg.

I babycaféen bliver du budt velkommen af vores frivillige caféværter, der sørger for, at der er kaffe på kanden og en bid brød. Der er legetøj, sansekasse m.m., så børnene har noget at lege med. Der er også puslefaciliteter og mulighed for at opvarme mælk og mad til børnene.

Der er desuden en times planlagt aktivitet ca. hver anden gang kl. 11-12. Aktiviteten kan være alt muligt, som er relevant for småbørnsforældre, fx sanglege, motorik, førstehjælp eller oplæg fra jordemoder, sundhedsplejerske eller lignende. Du er velkommen til at foreslå aktiviteter og oplæg.

Alle fra hele Svendborg Kommune er velkomne. Kontakt: Har du spørgsmål, kan du kontakte aktivitetsansvarlig Inge Nielsen på svendborg.lf@moedrehjaelpen.dk.

Comments are closed.