Månedens Aktivitet: Naboambassadør

Mette byder alle velkommen, der flytter ind i Skovparken.

Kender du også følelsen af at være ny et sted? Det kan være overvældende og forvirrende. Når den første nabo smiler til dig og byder dig velkommen, får det betydning for, hvor hurtigt du føler dig hjemme.

Mette Sommer er en af de 10 beboere i frivilliggruppen, der gør en forskel for ny-tilflyttere ved at byde dem velkomne i boligområderne med en ”nabo-pose”, der indeholder informationer og gavekort.

”Vi er der jo for beboerne”

Vi spurgte Mette, hvorfor hun netop har valgt at være frivillig som nabo-ambassadør: ”Her kan jeg virkeligt mærke, at jeg gør en forskel. Det betyder helt klar noget for de nye beboere at blive budt velkommen”. Og Mette fortsætter: ”Her har jeg også mulighed for arrangere nogle ting for mine børn sammen med områdets andre børnefamilier”.

Mette Sommer har sammen med andre frivillige sørget for, at alle nye indflyttere i Skovparken det sidste halvandet år er blevet velkommen med en nabopose og et smil.

Frivilliggruppen har arrangeret museumstur, Skt. Hans og Tryghedstelefon-kæde. De sprang desuden til, når SG Huset tilbød at komme forbi med air track i sommerferien, og drømmer om endnu flere aktiviteter for børnefamilierne.

I 6 ud af 10 områder

Pt. er aktiviteten i 6 ud af de 10 områder, og vi håber at få nogle beboere med fra de sidste afdelinger også. Vil du høre mere fra os eller en af de frivillige?

Kontakt beboerkonsulent Signe Pejstrup, tlf. 23318866, slp@domea.dk eller projektmedarbejder Nanna Vestergaard, tlf. 91173758, ejdnav@domea.dk.

Læs mere her: www.abis.dk/naboskab/naboambassadoerer/

Comments are closed.