Naboambassadører – gør en forskel i dit boligområde

I flere af vores boligområder er der frivillige naboambassadører, som er beboere der brænder for naboskabet. De vil rigtig gerne have flere frivillige til gruppen fra alle de 10 boligområder, så kontakt os og hør mere.

Et boligområde er levende. Mange beboere bor der i mange år. Andre beboere vælger at flytte efter et stykke tid og nye beboere kommer til. For nogle nye beboere er det første gang, at de bor i et alment boligområde!

Derfor søger vi beboere som har lyst til at være naboambassadører i alle vores boligområder.

Hvad skal en naboambassadør?

Naboambassadørerne vil tage godt imod de nye beboere, byde dem velkommen og introducere dem til boligområdet: arrangementer og traditioner, vaskeri, og de uskrevne regler. Hver ny tilflytter vil med naboambassadørens hjælp modtage en “Nabopose” med gavekort, informationer fra de Aktive Boligområder og information om aktiviteter i boligområdet.

Naboambassadørerne kan også være med til at arrangere nabo-arrangementer i boligområderne, så nye og gamle naboer kan møde hinanden.

Du bliver klædt på til opgaven.

Du vil få godt med vejledning undervejs og vi laver møder og aktiviteter, der klæder jer godt på som frivillige.

Du bliver en del af en frivilliggruppe, der bliver organiseret af beboerkonsulent Signe Pejstrup.  Hør mere på tlf. 23 31 88 66. 

Tryghedskabende telefonkæde

Comments are closed.