Kvindenetværk – for enlige mødre

Vi har, i Aktive Boligområder, oplevet en efterspørgsel på et netværk for enlige mødre, hvor der er plads til socialt samvær med og uden børn samt et fagligt indhold. Der bor en del enlige mødre i boligområderne i Svendborg. Som enlig mor kan du have nogle spørgsmål, der er rare at vende med andre i samme situation, men ikke altid tid til at prioritere egne venner. Det vil vi nu imødekomme ved at skabe et netværk – et kursusforløb med socialt sigte – hvor I som mødre er med til at skabe det indhold, der er relevant for jer.

Hvad kan netværket tilbyde?

Netværket vil bidrage med et fællesskab til andre enlige mødre, til at dele gode oplevelser og spørgsmål med. Der vil være mulighed for input og dialog med fx fagpersoner eller eksperter, der kan være spørgsmål til børnebidrag, sund kost på budgettet eller leg og læring – det kan handle om børnenes udvikling eller jeres egen trivsel. Indholdet vil blive udviklet sammen med kvinderne

I mødes med Bente Kjær hver 14. dag over et halvt år – hver anden gang vil det være sammen med jeres børn og hver anden vil det være uden – og børnepasningen arrangeres fra vores side. Nogle fælles oplevelser vil blive sammen med børnene, men der vil også være brug for tid og ro til at tage de samtaler, hvor børnene ikke skal være med.

Derudover opfordres de deltagende mødre til at mødes i weekender på legepladsen eller til en tur i skoven.

Netværket er allerede startet op i foråret 2020 og nye hold kommer årligt. Bente Kjær koordinerer Netværket for Enlige Mødre i de Aktive Boligområder i Svendborg og kan kontaktes på bk@sab.dk eller tlf: 23 38 93 69.

Vil du være med som frivillig?

Comments are closed.